NYHEDER

Ved en reception på Nordsjællands Hospital, Akutafdelingen, blev maleriet 'Dit liv - Vores styrke', præsenteret. Maleriet blev bestilt af afdelingen før sommerferien og ønsket lød; maleriet skal 'samle afdelingen, være ansigtet udadtil og samtidigt afspejle hvad personalet dagligt arbejder med og værner om, nemlig LIV - at redde menneskeliv'.

Maleriet hænger nu i afdelingens ledelsesbygning og efter sigende skaber det glæde og fællesskabsfølelse. Tak for tilliden, der blev vist mig. Det har været en stor fornøjelse at skabe netop dette værk til dette særlige sted. (Foto: Kitten Weber, Trine Panum & Britt Holmgaard)

Trine Panum, 11. sept 2018.

KUNST & BILER

Et besøg hos Audi Gladsaxe giver mulighed for at se et udvalg af Trine Panum´s malerier. Billederne er udstillet lige når du kommer ind i Audi´s fantastisk smukke bilhus. Kontakt Trine Panum for yderligere information om de udstillede malerier eller spørg værtinden hos Audi.
 

Læs artiklen her

Fernisering hos 'Galleri Juel verland Art' i Holbæk, lørdag d. 28. oktober 2017

'Den første kunstner, undertegnede bemærkede, var Trine Panum, der har slået sig på malerkunst efter en karriere som TV-vært. Der er tale om meget fine poetiske skilderier af ret høj kvalitet.......'

Uddrag af kunstanmeldelse i 'Villabyerne' 9. maj 2017.

 

Anmeldelse: Foråret hilst velkommen på alleen

De seks udstillende kunstnere i Galerie Knud Grothes forårsudstilling klæder hinanden, skriver vor anmelder

Af Peter Madsen

Farver og mærkværdigheder hilser publikum velkommen til oplevelserne hos Galerie Knud Grothe på Jægersborg Allé 11, og denne gang nikker seks kunstnere med fra væggene.

Som vanligt har Knud Grothe haft øje for at sammensætte kunstnere, der klæder hinanden, mærkværdigt nok også i denne samling af forskelligheder.

For egentlig ligger det ikke lige for her, men for galleristens skarpe øje kan de rette følgeskaber kunstnerne imellem fint få det til at gå op. Der gås ikke på kompromis her, men handles med kunstnerisk indsigt.

Den første kunstner, undertegnede bemærkede, var Trine Panum, der har slået sig på malerkunst efter en karriere som TV-vært. Der er tale om meget fine poetiske skilderier af ret høj kvalitet.

Farvemættede, dybe penselstrøg sat fornemt sammen til helheder, der får fladerne til at svinge og danse i elegant samklang farverne imellem. Man fornemmer samtidig en fornemhed og balance, så øjet hviler afslappet i kunstnerens malede draperinger. For stoflig virkning er der så sandelig i disse billeder......"

BT & Berlingske 14/2 2017

LittleBigHelp, 2016

 

Maleriet 'Let´s make a difference' (50x60) blev solgt til velgørenhedsgalla 'LittleBigHelp' på Hotel Mariott Copenhagen 1. oktober 2016.

Trine Panum donerede maleriet, der blev solgt til fordel for udsatte børn og kvinder i Indien.

INSPIRATIONSAFTEN med 'Carlend Copenhagen' på Sølyst - den kongelige skydebane i Klampenborg. Trine Panum deltog i panelet sammen med Anna Thygesen, Pia Allerselv og Lotte Reimar. Temaet var 'Mod til at tage springet og forfølge de drømme og mål, man brænder for i livet'. Trine Panum udstillede sine malerier til arrangementet.

Læs artiklen her

 

 

Artikel fra Ebeltoftfolketidende 18/2 2016

Mit liv med kunsten har krævet mange valg og meget mod. Nedenfor kan du se det ærlige interview om at 'TURDE FORFØLGE DRØMMEN'.........

'En tilfældig dag i november 2015 blev jeg kontaktet af fire elever fra Gladsaxe Gymnasium. De havde fået til opgave at portrættere et menneske, der havde forfulgt en drøm. De spurgte, om jeg ville fortælle om mine overvejelser ved at skifte fra mit tidligere journalistiske liv - til et liv som 'fuldtids-kunstner' med eget galleri og atelier i Bagsværd. Jeg sagde fluks ja og inviterede dem indenfor. Det er der kommet dette 8 minutters mini-portræt ud af. Håber det kan inspirere andre til at gøre det, de virkelig brænder for .......!'

Trine Panum, november 2015.

 

Trine Panum har fået solo udstilling i Cobra-rummet på Sophienholm, - artikel fra "Det grønne område"

 

Udstillingens titel “Energy and Passion” afspejler, hvad Trine Panum vil med sin kunst: Energi er kodeordet, billederne skabes - og udstråler – energi, og de er alle skabt med stor passion. “Legen med farverne er vigtig – de harmoniske og disharmoniske,” siger Trine Panum. “Mit håb er, at folk får ‘noget' med, når de ser mine værker, måske endda bliver i bedre humør og får mod til at udfordre tilværelsen.”

 

 

LÆS ARTIKLEN OM UDSTILLIGEN HER

Artikel i AUDI Magazine, Marts 2015

 

 

 

Læs om mødet med Monica Ritterband, som også tog springet fra journalist til kunstner

De farligste valg er dem man IKKE tager - Artikel i magasinet SØNDAG

Læs et udsnit fra mødet her

Fremadstormende kvindelig kunstmaler - Artikel i 'FEIN' juni 2014

Artikel i BT d. 18/1 2014 - om springet fra TV-vært til fuldtids-maler

"Jeg trængte til at gøre noget for mig selv. Give mig selv en gave. Jeg var kommet dertil, at skulle jeg noget med min kunst, var det nu, jeg skulle gøre det fuldt ud. Så det var med hjertebanken, jeg i efteråret bankede på min chefs dør for at bede om et års orlov."

 

Læs artiklen her!

'101 kunstnere 2013'

Trine Panum er med i 2013-udgaven af '101 Kunstnere'. Opslagsværket over nulevende danske kunstnere, hvor man bla. kan læse om hvordan hendes billeder bliver til, og hvor inspirationen kommer fra.

I 2013 fik Trine Panum en sjov og anderleds male-opgave. Super Best i Bagsværd fejrede 50 års jubilæum og Trine designede etiketten til en specialbrygget Øl fra 'Skovlyst' samt en rødvin produceret i Sydfrankrig.

Se her hvordan Trine Panum forvandlede en hvid Audi A1 Sportback til et farverigt kunstværk. (Særarrangement hos Audi i Gladsaxe September 2013)

Audi'en blev pakket ind i folie og Trine Panum malede direkte herpå med akryl maling. Kunstneren havde på forhånd fået 100% frie tøjler. 

COPYRIGHT - Trine Panum har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside.
Unika værkerne er beskyttet imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstlling osv. ifølge den danske ophavsretslov.

Ønsker du at gøre brug af billeder eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte Trine Panum på tlf: +45 60213359 / Email: art@trinepanum.dk