NEWS / NYHEDER

Skriv en tekst her

Trine Panum udstiller i Skagen

 

Tidligere TV2-vært udstiller på Galleri Molevit

 

Kunstneren Trine Panum Kjeldsen udstiller sine farverige og energifyldte malerier i Skagen, når hun for første gang udstiller på Galleri Molevit fra 5.-11. August.

’Jeg har i flere år drømt om at udstille i Skagen, så da muligheden bød sig i år slog jeg til med det samme, fortæller Trine Panum.

Efter næsten 20 år som studievært på TV2 sagde Trine Panum i 2014 sit værtsjob op for at hellige sig kunsten på fuld tid. Inden da havde hun blandt andet været vært på TV2-Nyhederne, Tv2Sporten og kriminalprogrammet Station2- Efterlyst.

-Jeg glæder mig til at vise, hvad jeg bruger mit liv på nu. Så jeg håber, at folk vil tage en pause fra stranden og komme ind forbi og opleve malerierne med egne øjne. Der sker så meget i billederne, som kan være svært at fange på et fotografi – så kom og få en visuel oplevelse og en snak med mig.

 

Trine Panum har siden 2014 levet som fuldtids-kunstner med eget galleri i Bagsværd og har allerede et stort antal udstillinger i ind- og udland på sit CV.

Sidste år blev Trine inviteret til Berlin for at udstille sine værker. Det blev en stor succes og lærerig oplevelse. ’Det handler for mig om at være i udvikling, konstant. Se nye veje og hele tiden turde mere med billederne’, fortæller hun.

Den tidligere TV-vært er ligeledes foredragsholder, hvor hun fortæller om at turde tage springet fra et attraktivt job i TV-branchen for at forfølge sin passion som kunstner.

I forbindelse med udstillingen i Galleri Molevit inviterer Trine Panum til en lille ’artist-talk’ onsdag d. 7. August Kl. 17 og lørdag d. 10. August kl. 11. Her kan man komme og høre Trine fortælle om sin kunst og de svære overvejelser hun gjorde sig, da topjobbet på Tv2 blev skiftet ud med et mere usikkert og ensomt kunstnerliv.

’Jeg har taget det vildeste spring i mit liv. Det har givet erfaringer, knubs og masser af livsglæde’ – det vil jeg så gerne dele med folk.

 

Udstillingen er åben mandag-lørdag kl. 11-18 // Søndag kl 11-16

Adr: Jens Klarups Vej 1, 9990 Skagen

www.trinepanum.dk

Restaurant 'SEAFOOD' i Århus

Restaurant 'SEAFOOD' ved Marselisborg lystbådehavn i Århus var i maj 2019 udsmykket med mine ekspressive malerier. 

Stor kunstopgave i januar 2019 i ingeniørfirmaet JL Engineering

”Trine var en stor hjælp for os, da vi ville udsmykke vores kontorer. Hun var hurtig og præcis til at finde nogle værker, som ville passe til os, lydhør over for vores ideer og tanker, og meget dygtig til at skabe en rød tråd gennem hele kontoret. Trines værker er i sig selv fantastiske, og hendes evner til at sammensætte dem og passe dem ind hos os, har virkelig bidraget til vores kontor på bedste vis. Det er en oplevelse, vi nyder hver dag. Resultatet taler for sig selv, og vi er enormt glade for værkerne og det liv de skaber her.”

Jess Friberg-Larsen

Indehaver, JL Engineering A/S

Et inspirerrende arbejdsmiljø skaber man bla. ved at pirre nysgerrigheden og etablere et kreativt univers. Rammerne på enhver arbejdsplads kan få et helt andet udtryk med kunst på væggene. Det har flere og flere virksomheder efterhånden fundet ud af. Som kunstner er det en helt speciel opgave at være med til at skabe netop disse rammer.

Trine Panum 60213359 / art@trinepanum.dk

TAK til alle der besøgte jubilæumsudstillingen 'NØRHALNE VISER KUNST 2019'. Min debut på udstillingen blev overordentligt vel modtaget. Ca. 9.000 kunstinteresserede besøgte den 4 dage lange udstilling. Tak for interessen, tak til alle frivillige, tak til kollegaer og arrangørerne. Jeg håber vi ses igen næste år.

Rekord mange besøgte udstillingen læs anmeldelsen her.

Trine Panum har skabt 'Tumleplanet'

- for at sætte fokus på FN´s 17 verdensmål og hjælpe indlagte børn

Jeg har valgt verdensmål 4 – kvalitetsuddannelse, som mit tema. Det handler om, at alle skal have lige adgang til uddannelse for derigennem at blive klogere, mere selvstændige og få kompetencer i at samarbejde. Netop de tre ting er så vigtige for vores forståelse af hinanden og måden, vi udvikler os på som mennesker. En god uddannelse er med til at lægge grundstenene for et inspirerende liv. Det udvikler os og giver os troen på, at vi gør en forskel og kan bidrage til det samfund, vi lever i.” 

Om Tumleplaneter:
bObles og Børneulykkesfonden er gået sammen om en kampagne, der har til formål at sætte fokus på FN’s verdensmål og støtte initiativet Legeheltene, der skaber leg og bevægelse for indlagte børn. Trine Panum er een af de udvalgte kunstnere, der har fået helt frie hænder til at skabe en ”Tumleplanet” ud fra ét af FN’s 17 verdensmål. Tumleplaneterne er unikke designs, der kun laves i et begrænset antal.
Alt overskud går til 
Børneulykkesfondens legehelte.

læs mere og bestil her

TEAMBUILDING & KUNST 

Medarbejdere fra NOVO NORDISK prøvede kræfter foran lærrederne og lærte at sambejde på nye måder, da jeg udfordrede dem på årets Teamdag. Fire nye malerier blev skabt og nye kompetencer opdaget. At male er både sjovt og krævende..... 

'Thank you, Trine Panum for at great afternoon with new and creative challenges. Great inspirational talk about daring to change ...spot on todays´theme. You managed til engage and excite the team and we did indeed have a lot of fun' 

Best regards, I. C. Helmark, Novo Nordisk

 

Ønsker du at booke en 'Teamdag' på din arbejdsplads, så kontakt mig på 60213359 / art@trinepanum.dk

Ved en reception på Nordsjællands Hospital, Akutafdelingen, blev maleriet 'Dit liv - Vores styrke', præsenteret.

Maleriet er tænkt som 'samlende for afdelingen'. Det er ansigtet udadtil og afspejler samtidigt det, som personalet dagligt arbejde med - nemlig at værne om og redde menneskeliv'.

Maleriet hænger nu i afdelingens ledelsesbygning og skaber glæde og fællesskabsfølelse.

Tak for tilliden, der blev vist mig. Det har været en stor fornøjelse at skabe netop dette værk til dette særlige sted. (Foto: Kitten Weber, Trine Panum & Britt Holmgaard)

Trine Panum, 11. sept 2018.

KUNST & BILER

Et besøg hos Audi Gladsaxe giver mulighed for at se et udvalg af Trine Panum´s malerier. Billederne er udstillet lige når du kommer ind i Audi´s fantastisk smukke bilhus. Kontakt Trine Panum for yderligere information om de udstillede malerier eller spørg værtinden hos Audi.
 

Læs artiklen her

Fernisering hos 'Galleri Juel verland Art' i Holbæk, lørdag d. 28. oktober 2017

'Den første kunstner, undertegnede bemærkede, var Trine Panum, der har slået sig på malerkunst efter en karriere som TV-vært. Der er tale om meget fine poetiske skilderier af ret høj kvalitet.......'

Uddrag af kunstanmeldelse i 'Villabyerne' 9. maj 2017.

 

Anmeldelse: Foråret hilst velkommen på alleen

De seks udstillende kunstnere i Galerie Knud Grothes forårsudstilling klæder hinanden, skriver vor anmelder

Af Peter Madsen

Farver og mærkværdigheder hilser publikum velkommen til oplevelserne hos Galerie Knud Grothe på Jægersborg Allé 11, og denne gang nikker seks kunstnere med fra væggene.

Som vanligt har Knud Grothe haft øje for at sammensætte kunstnere, der klæder hinanden, mærkværdigt nok også i denne samling af forskelligheder.

For egentlig ligger det ikke lige for her, men for galleristens skarpe øje kan de rette følgeskaber kunstnerne imellem fint få det til at gå op. Der gås ikke på kompromis her, men handles med kunstnerisk indsigt.

Den første kunstner, undertegnede bemærkede, var Trine Panum, der har slået sig på malerkunst efter en karriere som TV-vært. Der er tale om meget fine poetiske skilderier af ret høj kvalitet.

Farvemættede, dybe penselstrøg sat fornemt sammen til helheder, der får fladerne til at svinge og danse i elegant samklang farverne imellem. Man fornemmer samtidig en fornemhed og balance, så øjet hviler afslappet i kunstnerens malede draperinger. For stoflig virkning er der så sandelig i disse billeder......"

BT & Berlingske 14/2 2017

LittleBigHelp, 2016

 

Maleriet 'Let´s make a difference' (50x60) blev solgt til velgørenhedsgalla 'LittleBigHelp' på Hotel Mariott Copenhagen 1. oktober 2016.

Trine Panum donerede maleriet, der blev solgt til fordel for udsatte børn og kvinder i Indien.

INSPIRATIONSAFTEN med 'Carlend Copenhagen' på Sølyst - den kongelige skydebane i Klampenborg. Trine Panum deltog i panelet sammen med Anna Thygesen, Pia Allerselv og Lotte Reimar. Temaet var 'Mod til at tage springet og forfølge de drømme og mål, man brænder for i livet'. Trine Panum udstillede sine malerier til arrangementet.

Læs artiklen her

Mit liv med kunsten har krævet mange valg og meget mod. Nedenfor kan du se det ærlige interview om at 'TURDE FORFØLGE DRØMMEN'.........

'En tilfældig dag i november 2015 blev jeg kontaktet af fire elever fra Gladsaxe Gymnasium. De havde fået til opgave at portrættere et menneske, der havde forfulgt en drøm. De spurgte, om jeg ville fortælle om mine overvejelser ved at skifte fra mit tidligere journalistiske liv - til et liv som 'fuldtids-kunstner' med eget galleri og atelier i Bagsværd. Jeg sagde fluks ja og inviterede dem indenfor. Det er der kommet dette 8 minutters mini-portræt ud af. Håber det kan inspirere andre til at gøre det, de virkelig brænder for .......!'

Trine Panum, november 2015.

 

Trine Panum har fået solo udstilling i Cobra-rummet på Sophienholm, - artikel fra "Det grønne område"

 

Udstillingens titel “Energy and Passion” afspejler, hvad Trine Panum vil med sin kunst: Energi er kodeordet, billederne skabes - og udstråler – energi, og de er alle skabt med stor passion. “Legen med farverne er vigtig – de harmoniske og disharmoniske,” siger Trine Panum. “Mit håb er, at folk får ‘noget' med, når de ser mine værker, måske endda bliver i bedre humør og får mod til at udfordre tilværelsen.”

 

 

LÆS ARTIKLEN OM UDSTILLIGEN HER

Artikel i AUDI Magazine, Marts 2015

 

 

 

Læs om mødet med Monica Ritterband, som også tog springet fra journalist til kunstner

De farligste valg er dem man IKKE tager - Artikel i magasinet SØNDAG

Læs et udsnit fra mødet her

Fremadstormende kvindelig kunstmaler - Artikel i 'FEIN' juni 2014

Artikel i BT d. 18/1 2014 - om springet fra TV-vært til fuldtids-maler

"Jeg trængte til at gøre noget for mig selv. Give mig selv en gave. Jeg var kommet dertil, at skulle jeg noget med min kunst, var det nu, jeg skulle gøre det fuldt ud. Så det var med hjertebanken, jeg i efteråret bankede på min chefs dør for at bede om et års orlov."

 

Læs artiklen her!

'101 kunstnere 2013'

Trine Panum er med i 2013-udgaven af '101 Kunstnere'. Opslagsværket over nulevende danske kunstnere, hvor man bla. kan læse om hvordan hendes billeder bliver til, og hvor inspirationen kommer fra.

I 2013 fik Trine Panum en sjov og anderleds male-opgave. Super Best i Bagsværd fejrede 50 års jubilæum og Trine designede etiketten til en specialbrygget Øl fra 'Skovlyst' samt en rødvin produceret i Sydfrankrig.

Se her hvordan Trine Panum forvandlede en hvid Audi A1 Sportback til et farverigt kunstværk. (Særarrangement hos Audi i Gladsaxe September 2013)

Audi'en blev pakket ind i folie og Trine Panum malede direkte herpå med akryl maling. Kunstneren havde på forhånd fået 100% frie tøjler. 

COPYRIGHT - Trine Panum har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside.
Unika værkerne er beskyttet imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstlling osv. ifølge den danske ophavsretslov.

Ønsker du at gøre brug af billeder eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte Trine Panum på tlf: +45 60213359 / Email: art@trinepanum.dk